+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Hradec Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 30 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    93%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 19.9.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Alena Pavlatová

Пожилые пары, 13.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné, klidné místo, měli jsme pokoj prostorově velkorysý, personál výjimečně vstřícný a ochotný, nepřetržitě k dispozici.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Stejskalová

одинокий путешественник, 2.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 2.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Skvělý personál. V pokoji čisto. V noci klid. Pohoda :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

Молодая пара, 11.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 26.8.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Luděk Prokýšek

Семья со взрослыми детьми, 13.3.2016

stráž nad nežárkou Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Radosta

Семья с маленькими детьми, 27.9.2015

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Hotel Hradec replied to this review.
nevím co bych napsal, když vidím pouhá čísla a pan Radosta se loučil se slovy nashledanou/úsměv, vše OK, samá vstřícnost/, tak skutečně nevím za co je ta čtyřka za služby a další sedmičky, již jenom, že čtyčřeté dítě bylo ubytované zdarma, bylo od nás velice vstřícné gesto...asi poučení pro příště!!!

Dagmar Tarabášová

Пожилые пары, 27.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Kdyby to šlo dám na vše 100 bodů. S manželem jsme byli se vším spokojeni a nadšeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Cihelková

Молодая пара, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pokoj byl připraven dříve než bylo stanoveno. Pokoj tedy aparmán byl prostorný, čistý, výhled na krásné náměstí, předokenní rolety zajišťovaly klid a zatemní pokoje. mohli jsme i na terásku za hotelem. Na ráno jsme si domluvili snídani a vše bylo perfektní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hradec replied to this review.
díky paní Cihelková,
tak to velmi potěší /bodové hodnocení, včetně textu/, musíme se snaži...t, ale vždy je co zlepšovat, doufáme, že na dalších závodech vás budeme moci opět ubytovat a smajlík

JBa H.H.

Janusz Królczyk

Группы друзей, 23.8.2015

Polski

  • Overall rating
86 %
  • Polecany i wracamy za rok hip-hop Kemp i hotel Hradec.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

paní Bělohradská

Пожилые пары, 27.6.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Moc děkujem.Vše bezvadné.Majitelé příjemní a ochotní.

  • Nemáme.Jenom moc chválíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hradec replied to this review.
Děkujeme manželům Bělohradským za ukázkové-vzorové hodnocení /smajlík/ a ujišťujeme všechny potenciální klienty, že se snažíme být vstřícní ke každému a doufáme-přejeme si, že na konci tunelu je v té naší zemičce světélko a bude zase platit-SE SLUŠNOSTÍ NEJDÁL DOJDEŠ!!!

simon danis

Молодая пара, 14.2.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Nadmerna spokojenost v budouctnu bych rad hotel znovu navstivil

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Doležal -

Пожилые пары, 10.8.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Nad očekávání.Rodinný hotel v poklidném městečku.Díky,doporučíme všem známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hradec replied to this review.
díky Vám, to moc potěší v dnešní době

JBa

Dana

Пожилые пары, 8.8.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Klidné prostředí, ubytování odpovídá ceně

  • Lednička na patře pro 2 pokoje - plná již při našem příjezdu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Hotel Hradec replied to this review.
chladničku 110L v I.p. /plnou při příjezdu paní Karasové/ jsme přemístili do II.p. /pro pokoj 34+34 AP 33 má samostatnou v ap/ a do I.n.p. zakoupili nové Philco o V=340L.

díky za info pro zlepšení našich služeb

J.Bekera

Anonym

одинокий путешественник, 24.7.2014

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • asi dobrý

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Milan Syřiště

Пожилые пары, 14.7.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Hotel odpovídá nabídce. Je nový a čistý.

  • Sjednaná celková cena neodpovídá skutečnosti, je skryt příplatek za ubytování jen jeden den.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Hradec replied to this review.
sporný text viz. níže, sw zprostředkovatele nedokáže příplatek za jednu noc +100Kč/noc při ubytování méně než dvě noci...

Celková cena: 900 Kč
Poznámky
parkování přímo před hotelem v ceně ubytování
Tato rezervace je již závazně potvrzena a ze strany ubytovacího
zařízení nemuže být zrušena!
Obchodní podmínky
Při pobytu na 1 noc je účtován příplatek 100kč/osoba! Příplatek není zahrnut v původní ceně
objednávky.
Ostatní
Při ubytování na 1 NOC se k ceně na místě připočítává příplatek 100Kč osoba.
Platba se provádí na hotelu.
Ubytovací zařízení může požadovat zálohovou platbu předem

Lukáš Navrátil

Молодая пара, 6.7.2014

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef

Пожилые пары, 1.6.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • příjemný, prostorný hotel na velmi tichém místě (byť je uprostřed městysu)- kdo má rád klid a prostor tak doporučuji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.