+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Hradec Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 28 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    87%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    93%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Hana Stejskalová

Einzelreisende, 2.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 2.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělý personál. V pokoji čisto. V noci klid. Pohoda :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 1.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

Junges Paar, 11.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Luděk Prokýšek

Familie mit Kindern, 13.3.2016

stráž nad nežárkou Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Radosta

Familie mit kleinen Kindern, 27.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Hotel Hradec replied to this review.
nevím co bych napsal, když vidím pouhá čísla a pan Radosta se loučil se slovy nashledanou/úsměv, vše OK, samá vstřícnost/, tak skutečně nevím za co je ta čtyřka za služby a další sedmičky, již jenom, že čtyčřeté dítě bylo ubytované zdarma, bylo od nás velice vstřícné gesto...asi poučení pro příště!!!

Dagmar Tarabášová

Älteres Paar, 27.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Kdyby to šlo dám na vše 100 bodů. S manželem jsme byli se vším spokojeni a nadšeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Cihelková

Junges Paar, 23.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pokoj byl připraven dříve než bylo stanoveno. Pokoj tedy aparmán byl prostorný, čistý, výhled na krásné náměstí, předokenní rolety zajišťovaly klid a zatemní pokoje. mohli jsme i na terásku za hotelem. Na ráno jsme si domluvili snídani a vše bylo perfektní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hradec replied to this review.
díky paní Cihelková,
tak to velmi potěší /bodové hodnocení, včetně textu/, musíme se snaži...t, ale vždy je co zlepšovat, doufáme, že na dalších závodech vás budeme moci opět ubytovat a smajlík

JBa H.H.

Janusz Królczyk

Gruppe von Freunden, 23.8.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Polecany i wracamy za rok hip-hop Kemp i hotel Hradec.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

paní Bělohradská

Älteres Paar, 27.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moc děkujem.Vše bezvadné.Majitelé příjemní a ochotní.

  • Nemáme.Jenom moc chválíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hradec replied to this review.
Děkujeme manželům Bělohradským za ukázkové-vzorové hodnocení /smajlík/ a ujišťujeme všechny potenciální klienty, že se snažíme být vstřícní ke každému a doufáme-přejeme si, že na konci tunelu je v té naší zemičce světélko a bude zase platit-SE SLUŠNOSTÍ NEJDÁL DOJDEŠ!!!

simon danis

Junges Paar, 14.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nadmerna spokojenost v budouctnu bych rad hotel znovu navstivil

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Doležal -

Älteres Paar, 10.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nad očekávání.Rodinný hotel v poklidném městečku.Díky,doporučíme všem známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hradec replied to this review.
díky Vám, to moc potěší v dnešní době

JBa

Dana

Älteres Paar, 8.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Klidné prostředí, ubytování odpovídá ceně

  • Lednička na patře pro 2 pokoje - plná již při našem příjezdu.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Hotel Hradec replied to this review.
chladničku 110L v I.p. /plnou při příjezdu paní Karasové/ jsme přemístili do II.p. /pro pokoj 34+34 AP 33 má samostatnou v ap/ a do I.n.p. zakoupili nové Philco o V=340L.

díky za info pro zlepšení našich služeb

J.Bekera

Anonymus

Einzelreisende, 24.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • asi dobrý

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Milan Syřiště

Älteres Paar, 14.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Hotel odpovídá nabídce. Je nový a čistý.

  • Sjednaná celková cena neodpovídá skutečnosti, je skryt příplatek za ubytování jen jeden den.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Hotel Hradec replied to this review.
sporný text viz. níže, sw zprostředkovatele nedokáže příplatek za jednu noc +100Kč/noc při ubytování méně než dvě noci...

Celková cena: 900 Kč
Poznámky
parkování přímo před hotelem v ceně ubytování
Tato rezervace je již závazně potvrzena a ze strany ubytovacího
zařízení nemuže být zrušena!
Obchodní podmínky
Při pobytu na 1 noc je účtován příplatek 100kč/osoba! Příplatek není zahrnut v původní ceně
objednávky.
Ostatní
Při ubytování na 1 NOC se k ceně na místě připočítává příplatek 100Kč osoba.
Platba se provádí na hotelu.
Ubytovací zařízení může požadovat zálohovou platbu předem

Lukáš Navrátil

Junges Paar, 6.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef

Älteres Paar, 1.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • příjemný, prostorný hotel na velmi tichém místě (byť je uprostřed městysu)- kdo má rád klid a prostor tak doporučuji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří Kalabus

Einzelreisende, 12.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Celkem spokojen

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Lukáš Kunc

Gruppe von Freunden, 31.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Naprosta spokojenost, velmi vstricny a ochotny personal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.